درباره دکتر علیرضا حیدری بکاولی

فلوشیپ الکتروفیزیولوژی قلب و پیس میکر

دکتر علیرضا حیدری بکاولی ، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  متخصص قلب  و فلوشیپ الکتروفیزیولوژی و پیس میکر می‌باشد.

ایشان با بیش از دو دهه تجربه آموزشی، پژوهشی و درمانی در حوزه آریتمی‌های قلبی افتخار پایه گذاری درمان‌های نوین آریتمی‌های قلبی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شرق کشور را در کارنامه خود دارد و یکی از پیشگامان این رشته در ایران شناخته می شود.

Services

دکتر علیرضا حیدری بکاولی

ضربان قلب، آهنگ زندگی

ضربان قلب، بازتابی از احساسات،شادی،نگرانی ،تجربیات، سلامت، بیماری و در نهایت آهنگ زندگی است.

خارج شدن ضربان قلب از نظم طبیعی خود (آریتمی) نشانه ای از بیماریهای قلبی و غیر قلبی، و گاهی خود بیماری قلبی است. کار ما شناسایی این روابط پیچیده وتشخیص این بی نظمی ها و سپس  درمان وباز گرداندن آرامش و نظم(ریتم) به این ضربانها است.

در مان آریتمی نیاز به دانش ، تجربه و به کار گیری دانش روز را دارد و

تیم ما مجهز به همین  ویژگی ها، آماده ارائه این خدمات به بهتربن وجه ممکن است.

Videos of Dr. Heidari Bakavli

عمو 3
عمو 3
عمو 3
عمو 3
عمو 3
عمو 3
عمو 3
عمو 3
عمو 3

سوالات

سوالات متداول

الکتروفیزولوژی چیست؟

الکتروفیزیولوژی  از نظر لغوی الکتروفیزیولوژی از نظر لغوی حاصل ترکیب دو کلمه الکترو به معنی برق و فیزیولوژی به معنی  شناخت عملکرد اندام زنده می‌باشد.

فعالیت الکتریکی برای عملکرد طبیعی رخی اندام‌ها مثل سیستم عصبی و قلب و عروق اهمیت ویژه‌ای دارد.

علم الکتروفیزیولوژی قلب فعالیت  الکتریکی در این اندام را بررسی می‌کند.

قلب یک پمپ ماهیچه‌ای است که فعالیت انقباضی آن با تحریک خود به خودی الکتریکی در  یک حفرات بالایی قلب یعنی دهلیز راست آغاز شده و پس از انتشار جریان برق از دهلیزها به بطن‌ها توسط یک سیستم هدایتی(به عبارتی شبیه یک نوع سیم کشی برق)

کامل می‌شود.

اختلال در این سیستم الکتریکی می‌تواند باعث ضربان قلب کند تند یا نامنظم شود که تظاهر آن در بدن انسان به صورت احساس تپش قلب ، سرگیجه، از دست رفتن هوشیاری(سنکوپ) یا حتی مرگ ناگهانی باشد.

فلوشیپ الکتروفیزیولوژی قلب چه کاری انجام می‌دهد؟

به متخصصین قلبی که یک دوره تکمیلی یک و نیم تا ۲ ساله را در حوزه تشخیص و درمان اختلالات سیستم الکتریکی قلب(آریتمی‌های قلبی) گذرانده است فلوشیپ الکتروفیزیولوژی (الکتروفیزولوژیست) می گویند. به عبارت دیگر ایشان فوق تخصص آریتمی‌ها(بی نظمی های قلبی) می‌باشند.

  کارمتخصص الکتروفیزیولوژیست قلب  تشخیص و درمان ‌بی نظمی‌های قلبی ، سنکوپ و پیشگیری از مرگ ناگهانی به علت بی نظمی های قلبی می باشد.

چه موقع به الکتروفیزیولوژیست قلب مراجعه کنیم؟

با توجه به اینکه الکتروفیزیولوژیست قلب ک کار فوق تخصصی را انجام می‌دهد بهتر است در صورت بروز علائم قلبی مثل تپش قلب، ضربان قلب خیلی تند یا خیلی کند، احساس ضربان نامنظم، از هوش رفتن ناگهانی و کوتاه مدت(سنکوپ)، سابقه ای از ایست قلبی که با احیای قلب و ریه نجات پیدا کرده اید یا سابقه مرگ ناگهانی در یکی یا بیشتر از اعضای خانواده به متخصص قلب مراجعه کنید تا ایشان پس از بررسی های اولیه شما را به الکتروفیزولوژیست ارجاع کنند.

آریتمی چیست؟

«ریتم» یعنی نظم و ترتیب و ترکیب حرف«آ» در ابتدای کلمه با «ریتمی» به معنی بی نظمی می باشد.

قلب انسان در حالت طبیعی با فواصل منظم و تعداد قابل قبول مثلاً در حال استراحت ۷۲ ضربان در دقیقه می‌زند.

اگر این نظم طبیعی به هم بریزد یعنی ضربان قلب به طور غیر عادی تند یا کند یا نامنظم شود به این حالت آریتمی قلبی گفته می‌شود.

Book a consultation with Dr. Heidari

Our Blog

Lorem Ipsum is a fictional text with

مراقبت

عمل قلب باز چقدر درد دارد؟

مراقبت

ورزش و قلب

مراقبت

مضر ترین غذا برای قلب

مراقبت

چک آپ سلامت

مراقبت

مراقبت از قلب